Jdi na obsah Jdi na menu
 


F o t o g r a f i e ...

 

    Hmmmm....,  je to moje celoživotní láska, prostě můj velký koníček. Je pravda, že jsem jí celá dlouhá léta miloval pouze platonicky - holt nebyl čas a zase čas, a pak takové obyčejné starosti ,povinnosti a tak dále. Jednoduše řečeno, kam se prostě ta moje láska nevešla.

     Malinko se to změnilo až nákupem analogového Canonu EOS 30  a sním jsem se vrátil pěkně  na začátek .Protože jsem však tak trochu milovník PC , zkusil jsem své snímky za pomoci sceneru a podpůrných programů zpracovávat v PC. Byla to však samozřejmě složitá cesta a proto jsem přešel na digitální Canon EOS 10 D a začal jsem si to teprve pořádně užívat. Teď už delší čas používám Canon EOS 5D Mark III.

Trochu jsem se zaměřil na květiny a jejich krásy se vším co k nim patří. Dělají mi stále větší a větší radost a jsou dostupné u nás na zahradě..
Jinak jsem ale snad nejvíc miloval toulky starou Prahou, vždy v období od podzimu přes zimu až do předjaří, kdy je v uličkách Prahy taky trochu klid.

No,  pravda je však taková ,že ta moje milovaná Praha je mě v poslední době nedostupná. Bohužel můj zdravotní stav se natolik změnil, že se bez cizí pomoci na toulky nedostanu. Snad se něco povede ......